Topul Firmelor din Județul Covasna- Gala de premiere (30 septembrie 2021)

14 septembrie 2021

Evenimentul, unic în județ, este o ocazie excelentă de socializare. Este evenimentul cu cei mai mulți oameni de afaceri de succes pe metru pătrat. Participarea este deschisă tuturor oamenilor de afaceri, doritori de a închega noi parteneriate de afaceri.

În acest an  gala de premiere a celor mai de succes oameni de afaceri din județul Covasna va avea loc în data de 30.09.2021 cu începere de la orele 18.00 la PANORAMA Boutique Hotel & Event Hall din Sfântu Gheorghe (ieșirea spre Vâlcele) și Vă invităm să fiți alături de noi la acest important eveniment! 

Recunoașterea eforturilor mediului de afaceri în general și al afacerilor de succes din județul Covasna în mod special este scopul principal al acestui eveniment. Anul 2020 a fost un an atipic și dificil pentru majoritatea afacerilor care au trebuit să se adapteze rapid la provocările epidemiei de coronavirus. Și în ciuda acestor bariere neașteptate și imprevizibile, firmele din județul Covasna au reușit să producă rezultate remarcabile. O analiză mai detaliată pe acest subiect o puteți citi AICI.

Pregătim un eveniment mai casual, care să vină în întâmpinarea așteptărilor oamenilor de afaceri (conform unui sondaj efectuat în acest sens). Trecând peste partea oficială, cu discursuri și înmânări de diplome, vă veți putea delecta, în mijlocul naturii, savurând un coctail pregătit special pentru Dvs. în sistem ”open bar”, dar totodată veți putea gusta din deliciosul meniu pregătit de bucătarii iscusiți ai locației. Pentru că susținem economia locală și pentru că ne plac produsele de calitate, l-am invitat pe reprezentantul fabricii de bere artizanală ”Lucretia Schooner” din Sfântu Gheorghe să vă povestească despre culisele unei rețete de succes în domeniul berii, urmat desigur de posibilitatea de a și gusta sortimentul de produse.

Sondajul nostru a arătat că majoritatea participanților vor să încheie această seară excepțională cu o petrecere, astfel că un DJ talentat vă va servi muzica anilor 80-90 până la orele 02.00, limită impusă de actualele reglementări sanitare. Totuși, pentru o petrecere de succes nu uitați să vă invitați partenerul/partenera de viață la gală!

PROGRAM

18.00 Sosirea participanților

   - servire antreuri

18.30 -19.00 Deschidere oficială

19.00- 19.30 Moment artistic (Trupa de dans "Love to Dance")

19.30- 19.45 Întroducere în culisele fabricii de bere artizanală ”Lucretia Schooner

19.45- 20.00 Prezentarea Asociației ”L.A.B Capace salvatoare- Életmentő kupakok”

20.00- 20.30 Cină

20.30- 21.15 Decernarea premiilor

21.15- 02.00 Petrecere cu DJ Culture Joe, organizatorul faimoaselor petreceri 35+

Atenție: Programul poate suferi mici modificări!

 

Topul Firmelor din Județul Covasnasingurul clasament oficial al afacerilor din județul Covasna se organizează în fiecare an, conform unei metodologii unitare la nivel național, astfel cum aceasta este reglementată de Legea 335/2007 al Camerelor de Comerț.

Cele mai performante afaceri din județul Covasna sunt premiate în cadrul unei gale, considerată cel mai important eveniment de business al anului.

 

POSIBILITĂȚILE DE PROMOVARE legate de Topul Firmelor le puteți studia AICI. Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziție colegul nostru Buksa Árpád (0755085841, interne@ccicov.ro). Studiați oferta noastră, și suntem convinși că veți găsi oferta potrivită pentru firma dvs

Dorim să vă atragem atenția, că firmele cu rezultate economice deosebite, clasate în Topul Firmelor din județul Covasna pot solicita de la noi o diplomă de recunoaștere, care cu siguranță va atârna într-un loc vizibil pe o perioadă lungă. Un număr limitat de maximum 3 companii au posibilitatea de a avea logoul afișat pe aceste diplome. De ce nu ar fi compania dvs. printre cei privilegiați?

Catalogul online al firmelor din județul Covasna, oferit gratuit tuturor celor interesați, este un punct de atracție al paginii noastre de web. Reclama dvs. plasată aici vă oferă vizibilitate în rândul celor care sunt interesați de mediul de afaceri.

Dacă sunteți firmă din județul Covasna, puteți rezerva locul dvs. la gală prin intermediul siteului nostru (Acces intranet), aici având posibilitatea de a opta inclusiv pentru diplomă (gratuit) dacă sunteți pe un loc eligibil în categoria dvs. De asemenea puteți verifica și corecta datele firmei și adăuga o descriere a afacerii dvs., inclusiv logoul companiei, pentru ca cei care consultă catalogul gratuit online al firmelor din județul Covasna să aibă toate detaliile firmei actualizate. Puteți de asemenea, să vă înscrieți la gală, completând formularul online de mai jos, dar dacă intrați pe siteul nostru( Acces intranet), atunci datele dvs. se completează automat.

Dacă nu sunteți firmă din județul Covasna atunci puteți folosi formularul online de mai jos sau o puteți contacta pe colega noastră Biró Melinda (0755085842, ccicov@ccicov.ro) pentru rezervare offline.

POZIȚIE ÎN TOP